Ασφαλής και άνετη κίνηση με αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορήσου, αναζήτησε, πρότεινε ...

About THESS-ράμπα

Πρόκειται για μία πιλοτική web εφαρμογή που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Εφαρμογές για τη Θεσσαλονίκη» και στοχεύει στη διευκόλυνση της κίνησης των ατόμων με αμαξίδιο σε τμήμα του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Με κριτήριο την ασφάλεια της προσπέλασης, ο χρήστες μπορούν να εντοπίζουν τη βέλτιστη διαδρομή για τη μετακίνησή τους γρήγορα και εύκολα, μέσω του χάρτη χωροθέτησης των ραμπών και της αξιολόγησής τους.

Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα σημεία με ράμπες, να αναζητήσουν τη διαδρομή της προτίμησής του και να προτείνουν σημεία που θα έπρεπε να βελτιωθούν, να καταργηθούν ή να δημιουργηθούν ράμπες.

Απώτερο στόχο της εφαρμογής αποτελεί η δημιουργία μιας κοινότητας πληροφόρησης, σχολιασμού και πρότασης επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινής μετακίνησης των ατόμων με αμαξίδιο.

Ποιοί Είμαστε

Η ομάδα που δημιούργησε αυτή την εφαρμογή είναι:

Λαλιώτης Κωνσταντίνος » Φοιτητής του τμήματος Χωροταξίας Α.Π.Θ. konstantinos.laliotis@yahoo.gr

Θεοδώρου Γεώργιος » Χωροτάκτης-Πολεοδόμος Μηχανικός Α.Π.Θ. g.theodorou@hotmail.com

Παπαδημητρίου K. Γεώργιος » Τελειόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πατρών gipap90@gmail.com

Μπελικαΐδης Ιωάννης-Πρόδρομος » Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Π.Θ. iobelika@gmail.com

www.000webhost.com